SS-99100 Security services - Operations, management and personnel

SS-99100 - 2010 EDITION - SUPERSEDED
Show Complete Document History

Document Center Inc. is an authorized dealer of SIS standards.
The following bibliographic material is provided to assist you with your purchasing decision:


Denna standard ställer krav på bevakningsföretag, dess personal och arbetsmiljön i företaget. Den är avsedd att vara ett hjälpmedel för företag/kunder som ska välja tjänster från ett bevakningsföretag. Den lägger fast krav på bevakningsföretagets kompetens för att trygga att kundens behov och förväntningar på bevakningstjänsten blir tillgodosedda. Standarden anger krav på ledningen för bevakningsföretag och på specialistkunskap, utbildning och praktisk erfarenhet hos dess personal. Den är tillämpbar på alla typer av bevakningsföretag oberoende av företagets storlek, antal anställda eller kunder och typ av uppdrag som utförs. Standarden bygger på aktuell lagstiftning och avtal mellan branschens parter. Den är i vissa delar en sam-manfattning av dessa lagar och avtal. För mer fullständig information om innehållet i gällande lagar och avtal bör dessa konsulteras, se avsnitt Litteraturhänvisning.

To find similar documents by classification:

03.080.20 (Services for companies Including publicity, advertising, etc. Staff training and staff certification, see 03.100.30)

13.310 (Protection against crime Including security services, security procedures, burglar alarm devices, burglary resisting materials and equipment, bullet resisting materials and equipment, anti-theft devices for vehicles, safes, strong rooms, etc.)

This document comes with our free Notification Service, good for the life of the document.

This document is available in either Paper or PDF format.




Designation Name

SS 99100:2010

Revision Level

2010 EDITION

Status

Superseded

Publication Date

May 31, 2010

Language(s)

English

Page Count

28